Van goed advies verzekerd

De juiste verzekering voor uw situatie

Een verzekering kan kostbaar zijn. Vooral als u niet precies weet wat u wel en niet moet verzekeren. Daarom geeft Assurantiekantoor P. Vos & Zn. u advies over de juiste verzekering. Samen bekijken we wat voor u onmisbaar is en wat u achterwege kunt laten. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen.

Particuliere verzekeringen

Het uitzoeken van de juiste verzekering voor uw situatie kan nogal een klus zijn. Bovendien blijft het vaak niet bij maar één verzekering. U heeft waarschijnlijk nogal wat te verzekeren: uw auto, uw inboedel, de opstal. En hoe zit dat eigenlijk met uw aansprakelijkheidsverzekering?

Door alle mogelijkheden in verzekeringsland kan het gebeuren dat u niet meer weet waar u moet beginnen.

Sluit de juiste verzekering af

Aansprakelijkheidsverzekering

Het kan gebeuren: u morst rode wijn op het mooie kleed van vrienden of u veroorzaakt een ander type schade. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u tegen de kleine ongelukjes in het leven verzekerd. U bent hiermee gedekt als u anderen materiële schade of letselschade toebrengt.

Woonhuisverzekering

Heeft u een hypotheek afgesloten? Dan is een woonhuisverzekering (of opstalverzekering) verplicht. U bent hiermee verzekerd tegen bijvoorbeeld bliksem- of brandschade. Zo woont u nog jaren met een fijn gevoel.

Autoverzekering

Wanneer u auto rijdt, is het van belang dat deze goed is verzekerd. Als u een aanrijding veroorzaakt of het slachtoffer bent, bent u met de juiste verzekering goed gedekt. Wij vertellen u graag wat de beste persoonlijke verzekering is.

Rechtsbijstandverzekering

U kunt op allerlei manieren in een juridische kwestie verwikkeld raken, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid of zelfs een burenruzie. Zorg ervoor dat u dan ook de juiste bijstand krijgt. Wij adviseren u graag over de juiste rechtsbijstandverzekering voor u.

Reisverzekering

Een reisje op de planning? Ergens ver weg of dichter bij huis? Het is hoe dan ook verstandig om een goede reisverzekering af te sluiten, zodat u bent verzekerd als u te maken krijgt met diefstal, ongeval of schade. Zo kunt u ontspannen op reis.

Inboedelverzekering

In uw huis staan waardevolle spullen, zoals uw tv, computer of bank. Met de juiste inboedelverzekering bent u bij waterschade, brand of inbraak goed verzekerd.

Bromfietsverzekering

Heeft u een bromfiets? Dan is het verstandig deze te laten verzekeren. Tegen schade of diefstal, bijvoorbeeld. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Oldtimerverzekering

Heeft u een oldtimer? Dan bent u er vast trots op! Laat hem daarom goed verzekeren voor het geval u schade of een ongeval krijgt. Zo kunt u met een gerust hart de weg op.

Zakelijke verzekeringen

Een eigen bedrijf, groot of klein, moet goed verzekerd zijn. Tenslotte heeft u niet alleen met uzelf, maar ook met werknemers en opdrachtgevers te maken. Als zzp’er is het van belang dat u bent verzekerd wanneer u ziek wordt of als er een arbeidsongeval plaatsvindt. En als groter bedrijf wilt u dat de juiste verzekeringen zijn afgesloten voor uw werknemers. Om uzelf én hen te beschermen. Voor de juiste zakelijke verzekering voor elke onderneming helpt Assurantiekantoor P. Vos & Zn. We kijken naar de situatie. Wat heeft u nodig? Wat is verstandig om af te sluiten? Daarbij kijken we natuurlijk ook naar de gunstige premies. Zo betaalt u precies voor wat u nodig heeft. Niet meer; niet minder.

Sluit de juiste verzekering af

Aansprakelijkheidsverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering is uw bedrijf verzekerd tegen schade of het toebrengen van letsel waarbij u (of uw bedrijf) aansprakelijk is. Hieronder vallen ook productaansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Of u nu directeur of zzp’er bent, met een eigen bedrijf bent u geen werknemer. U heeft daardoor geen recht op een uitkering als u arbeidsongeschikt wordt. Daarom is het verstandig om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten.

Bedrijfsschade

Zorg ervoor dat u geen omzet en klanten verliest als uw bedrijf schade ondervindt. Met een bedrijfsschadeverzekering kunt u snel weer aan het werk na een brand of diefstal.

Beroepsaansprakelijkheids-verzekering

Als zzp’er kunt u uzelf beschermen tegen claims als nalatigheid, maar ook bij smaad en laster. Dit doet u met een BAV. Gezien de grote financiële risico’s is de premie hiervan vaak hoog. Laat u zich door ons adviseren over deze zakelijke verzekering.

CAR-verzekering

Ook tijdens een verbouwing is het van belang dat u goed verzekerd bent, bijvoorbeeld tegen beschadiging tijdens de bouw. Met een Construction Allrisk-verzekering bent u hiervoor verzekerd. Dit is mogelijk in doorlopende of aflopende vorm.

Garageverzekering

Zorg ervoor dat u ook alle risico’s dekt in de garage, bijvoorbeeld als er schade wordt toegebracht aan de auto van een klant of letsel van een medewerker.

Gebouwenverzekering

Een gebouwenverzekering, of opstalverzekering, zorgt ervoor dat u gedekt bent wanneer er schade is aan uw kantoor. Dit geldt bijvoorbeeld bij brand of blikseminslag.

Inventarisverzekering

Uw inventaris is waarschijnlijk van groot belang voor uw bedrijf. Dek deze goed in tegen brand, diefstal of andere soorten schade. Wilt u uw handelsvoorraad verzekeren? Ook dat kan. Wij leggen u in een persoonlijk gesprek graag uit hoe.

Verzuimverzekering

Zorg ervoor dat u bij verzuim van uw medewerkers niet zelf voor de kosten opdraait. Sluit een verzuimverzekering af en u bent verzekerd voor het doorbetalen van loon tijdens ziekte.

Dienstverleningsdocument